مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن مغازه ی نانوایی

سلام وقت بخیر
مغازه ی نانوایی داریم میخواهیم به کارگری که درمغازه ی مان مشغول کارهست وفرد مورداطمینانی هست مغازه رابه اواجاره دهیم اگربین خودمان یک اجاره نامه دستی بنویسیم آیا آیا ازلحاظ قانونی اعتبارداردیانه؟واگربعدازاجاره دادن مشکلی ویا حادثه ای برای کارگران پیش بیایدآیاموجرمسئول هست یا مستاجرلطفا راهنمایی کنیدباتشکر

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، میتوانید اجازه نامه تنظیم نمایید منتها لازم است مجوزهای مربوطه و پروانه کسب به نام مستاجر تهیه گردد تا مانع پیامدهای ناگوار احتمالی باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر نوشته‌ای سند است لذا اسناد عادی نیز تا زمانی که نسبت به آن خدشه‌ای وارد نشود معتبر هستند