مشاوره حقوقی رایگان - ایا مجرم هستم

من 2هفته هست با دختری 22ساله دوست شدم و اهل شهرستان. اون‌ میخواد به خواست خودش از خونه فرار کنه. اگه من اونو پناه بدم و باهاش زندگی کنم ایا من مجرم شناخته میشم یا عواقبش به گردن خودشه

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

عواقب خطرناکی از جمله شکایت رابطه نامشروع و حتی تجاوز به عنف و اغفال دیگران تهدیدتون میکنه به نظرم از این کار صرفنظر کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer