مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام و عرض ادب میخواستم ببینم چقدر دیه تصادف بهم تعلق میگره از الان بابت زیاد بودن نامه عذر خواهی میکنم.1.سائیدگی خلف ساعد چپ(حارصه)2.جراحت بخیه شده پیشانی در سمت راست و چپ و جراحت بخیه شده در سمت چپ صورت(سه دامیه)3.کبودی سمت چپ صورت 4.کبودی سمت راست صورت5.سائیدگی قدام ساق چپ(حارصه)6.کبودی قدام فوقانی ران چپ.7.جراحات روی دست راست و پشت دست راست (دو حارصه)8.در رفتگی آرنج ترمیم بدون ایراد(مشمول ارش به میزان 4 درصد دیه کامل)در ضمن تو یکی از نامه ها برای گزینه دو نوشته با برجای گذاشتن اثر ترمیم یافته میخواستم ببینم این نوشته تاثیری داره یا نه یدونه هم طول درمان برای اثرات روانشناسی نوشته که جوابی نیومده برا اون میخواستم ببینم حدودا چقدر میشه روانشناسی و کل دیه. خیلی تشکر میکنم ازت شرمنده زیاد شد.

پاسخ ها :

مسعود بابانیازی

مسعود بابانیازی :

استان :

سلام هر فقره جراحت حارصه بالای گردن یک درصد معادل 23100000 ریال
و هر فقره حارصه زیر گردن نصف آن یعنی نیم درصد
هر فقره دامیه بالای گردن دو درصد معادل 46200000 ریال
و زیر گردن یک درصد
هردرصد دیه کامله انسان در سال 97 معادل 23100000 ریال