مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف و رعب وحشت زن و بچه و تهدید

همسایه من ساعت 3شب ورود به عنف و رعب وحشت زن و بچه و تهدید کرده است و متواری شد و در دوربین کوچه ضبط شده است که در دستش اسلحه کمری دیده میشود و دادیار 120میلیون قرار صادر کرد و برای اعتراف او را 6روز به زندان نوشته است او به اسلحه اعتراف نکرده است اما با قبول سند آزاد شد الان پیامک قرار نهایی آمده است اما در سایت فعلآ نیست به نظر شما نتیجه آخر این پرونده چه خواهد بود لطفاً راهنمایی بفرمائید تا رفع استرس شود از خانواده ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون راهنمایی کردید بعد از قرار نهایی صادر شده الان در سایت قرار صادر مشاهده نمی‌شود و دمپایی او نیز در خانه من جا مانده است و مأمور ضبط کرد با خود برد و در گزارش اولیه 110موجود است و همسر متهم گفت من از ساعت 8شب از همسرم خبر ندارم ولی او دروغ گفته که نه خانه بودم از ترس صاحب خانه فرار کردم اما دادیار باهام قضاوت کاملا فهمید دروغ میگوید آیا پرونده به دادگاه کشیده می‌شود تا جزای خود را ببیند ممنون

پرسشگر :

من از شما ممنونم متهم که همسایه است و الان همسرم نیز شکایت کرده آیا بعد محکومیت او دو تا محکومیت برای او صادر می‌شود و یک بار سند گذاشته باز هم از او سند قبول میکنم