مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک خودرو خریداری شده

بنده یک خودرو خریدم پولش رو با زحمت جور کردم بعد واریز پول به حسابش و گرفتن وکالتنامه برای تعویض پلاک
رفتم پلیس 10
و توقیف پلاک دارد و شکایت روی پلاک هست دو ماه هم تاریخ وکالت دارم تو مبایعه نامه نمایشگاه هم قید کردیم حالا باید چی کار کنم که بتونم تعویض پلاک بروم خودرو رو هم نمیتونم سوار شوم چون توقیف میشود؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا بایستی مشکل توقیف پلاک را رفع کنید ودرصورت عدم امکان رفع، دادخواست فسخ دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به فک پلاک را به طرفیت فروشنده در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.