مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو

سلام. ده روز پیش ماشین پرایدی خریدم که در قولنامه دستی که نوشته شده که هرگونه خلافی و ایراد قانونی با فروشنده است من به دلیل مشکلاتی مجبور به فروش ماشین به دلال شدم بعد از سه روز به من گفتن که ماشین جفت شاسی جلو کاپوت و گلگیر سمت راننده و درب راننده رنگ و تعویض هست و از من درخواست چهار میلیون هفتصد هزار ضرر و زیان کردن و از بنده کسر شده. آیا بنده میتونم از صاحب اولیه شکایت کنم و آیا میتونم تعویض پلاک رو انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید دادخواست مطالبه ارش ( مابه التفاوت قیمت کالای معیوب و سالم) با جلب نظر کارشناس بدهید.