مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن حساب

سلام و درود
من از همسرم برای مطالبه مهریه از طریق دفتر خانه ازدواج به اداره ثبت رفتم اداره ثبت قبل از ابلاغیه به همسرم به من برگه ای دادند که بروم تک تک بانک ها و شماره حساب ها را ببندم 1- سوالم این است که من شماره حساب ها را ندارم چطوری مسدود کنم ؟ 2- و این که چرا اداره ثبت به بانک مرکزی کد ملی زوج را بدهد و بانک مرکزی به درخواست اداره ثبت تمام شماره حساب زوج را در سراسر کشور مسدود کند؟نه این که از زوجه بخواهند کل کشور بدود برای بستن حساب ها. در حالی که الان همه کارها سیستمی است و اداره ثبت خود مرجع صادر کننده است.
و 3 - این که آیا واقعا باید حساب ها را بست قبل از ابلاغیه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به شعبه مرکزی بانک های مختلف مراجعه و درصورتیکه باکد ملی ایشان حسابی باشد مسدود میگردد.
فعلا رویه بدین شکل نیست.
بستن حساب جهت جلوگیری از نقل وانتقال موجودی یا واریزی های احتمالی آینده به نفع شماست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.