مشاوره حقوقی رایگان - توبه نامه همان اقرار است؟

با سلام
بنده بدلیل اینکه کارت بانکی یکی از بستگان را در اختیار یکی دیگر از بستگان قرار داد بودم البته با رضایت خودشان و به آن کارت مبالغی از اتباع بیگانه جهت فرستادن آنان به شهری دیگر اخذ و واریز شده سپس اتباع پس از رسیدن به مقصد با وکالت یک وکیل اقدام به شکایت مبنی بر آدم ربایی و باج گیری کرده اند سپس من به همراه دو نفر دستگیر شدیم و به ((اتهام آدم ربایی و عبور دادن دیگری از مرز ))تحت بازداشت موقت بمدت 5 ماه در حبس ماندیم در اواسط حبس بازپرس از من خواست توبه نامه بنویسم که بنده هم اقدام کردم و تقدیم نمودم حال که به قید وثیقه آزادم و ماه آینده دادگاه کیفری دو دارم،اولا اینکه از کار شخصی که اتباع را به مقصد فرستاده هیچ اطلاعی نداشته و ندارم،دوما در زمان بازجویی با وجود چشم بند و تحت فشار حقیقت را که اطلاع از چیزی ندارم بیان کردم،اما در زمان بازپرسی باز پرس بدون اینکه در مورد سوال و جوابی که از پیش نوشته بود اطلاعی داشته باشیم فقط با لحن تندی از ما خواست که امضا کنیم بعداً متوجه شدیم از جانب ما نوشته اتهام را قبول داریم و.....و در نهایت اخذ توبه نامه....بنظرتون با وجود توبه نامه و اوصاف فوق چکار کنم؟تنها مدرک موجود بر علیه ما فقط فیش واریزی هست اتباع بیگانه هم ایران نیستن و رفتن اما دادگاه با وجود وکیل شکات و جنبه عمومی شدیداً در جریانه. چون من آبرومندانه زندگی کرده ام و متاهل کل زندگیم بهم خورده هروز گریه و بفکر خودکشی هستم،خواهشا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست پرونده شما بررسی گردد. بهتراست ازشهرتان وکیل اختیارکنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که مدارک و مستندات مرتبط با مقوله طرح شده بررسی شوند تا پاسخ مناسب حقوقی ارائه گردد.