مشاوره حقوقی رایگان - پذیرش اعسار

با سلام و درود
همسر بنده با توجه به شکایت مطالبه مهریه بنده رو محکوم نموده ،بنده درخواست اعسار نمودم که رای صادر شده به شرح ذیل می‌باشد،پیش قسط 20 میلیون و ماهانه 3میلیون تومان ،سپس هر 12ماه یک سکه را باید بپردازم،همسر بنده به رای اعتراض نموده و بنده هم چون همسرم اعتراض نموده دفاعیات خود رو به عنوان اعتراض به شعبه تجدید نظر ارسال نمودم
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید که رای تجدید نظر به نفع کدام یک از ما صادر خواهد شد،ضمنا خانوم بنده مدرک مستندی دال به وضع مالی خوب بنده ارایه نکرده است.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر اعتراض مستند به مدارک جدیدی نباشد و رای اولیه برمبنای بررسی کامل مدارک صورت گرفته باشد، معمولا همان رای اولیه تایید میگردد.