مشاوره حقوقی رایگان - تست عدم اعتیاد در پزشکی قانونی

باسلام
میخواستم بپرسم نحوه قانون وشیوه معمول دادگاه تجدید نظر برای گرفتن تست اعتیادچگونه است وبه چه روالی انجام میشود .
آیا ازدادگاه تجدید نظر برای بنده ابلاغیه جهت معرفی خودجهت تست عدم اعتیادبه پزشکی قانونی فرستاده میشود .واگر به ابلاغیه فرستاده میشود معمولا چندروز دادگاه فرصت برای انجام تست درابلاغیه درنظرمیگیرد.
ممنون وسپاس ازتک تک شما عزیزان

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت صدوررای بدوی واعتراض از آن، ممکن است یا توسط خود دادگاه تجدیدنظر، یا به دستور دادگاه تجدید نظر توسط دادگاه بدوی ابلاغ انجام گردد.
مهلت مراجعه در اخطاریه قید میگردد.