مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با عرض سلام و خسته نباشی بنده یک خودرو سمند داشتم که از دوستم بصورت قولنامه ای در نمایشگاه ماشین خریداری کردم بعد با دوستم که همان مالک اولیه سمند بود بین خود قرار شد تا ماشین بنده را بمدت 5ماه نزد خود امانت نگه دارد بخاطر رفتن به استان بعد مبلغی ماهیانه به من پرداخت نمایید هالا متوجه شدم که ماشین را به کسی دیگری فروخته با کل مدارک ماشین را نیز به او تحویل داده و سند خورده هالا من می‌توانم با قولنامه شکایت کنم یا نه ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه خیانت در امانت را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.