مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام. ببينيد من شكايت ترک انفاق انجام دادم در دادسرای محل زندگي مشتركمون و زندگي شوهرم، بعد از چندماه پرونده رو فرستادن به محلي كه بنده در منزل پدري هستم ، آيا خلاف قانون نيست ؟ بازپرس هم اصلا توجه نكرد من چي گفتم ! پرونده رو ثبت كرد ! قانون مگه نمي گه محل وقوع جرم ؟ قفل در تو يه شهر ديگه عوض شده ، شكايت تو يه شهر ديگه بررسي مي شه ؟ مگه مي شه !
من سوال كردم گفتن شوهرت آشنا داشته ، تونسته ثبت كنه و پرونده برنگشته !
هدفشم فقط اينه خوب مسير طولاني شد ، ديگه همسايه ها نمي تونن بيان شهادت بدن ، الان من بايد چكار كنم؟

پاسخ ها :

مرجع صالح برای رسیدگی به ترک انفاق مرجع صالح در رسیدگی ترک انفاق نفقه