مشاوره حقوقی رایگان - راه حل جهت نارضایتی از استفاده اختصاصی از مشاع

سلام،وقت شما بخیر
من از سوم دی ماه اسباب کشی کرده ام و مستاجر هستم در طبقه ما کلا سه واحد هست یکی از واحدها پسر 12 ساله دارد و با دو دوستش در لابی می نشینند بمدت دو الی 4 ساعت و سر و صدا ایجاد میکنند بهشون اطلاع دادم ولی اهمیت نمیدهند و دلیلشون اینست که همیشه در لابی بوده اند و مستاجرهای قبلی چیزی نمیگفتند. دیدم فرموده بودید مشاعات اختصاصی استفاده شود میشود شکایت کرد،میخواستم بدانم اینکار دردسر دارد؟ زمانبر است،بنظر شما چکار کنیم؟ تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باتوجه به همسایگی ،بهتراست موضوع رو دوستانه حل وفصل کنید.
امکان طرح شکایت نیز وجوددارد.وبازه زمانی رسیدگی بستگی به حجم کاری دادگاه شهرتان دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد بر این است که این موضوع را کدخدامنشانه فیصله دهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر باعث ایجاد مزاحمت میشوند میتوانید شکایت کنید