مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مقصر تصادف خودرو

سلام من راننده وانتم از فرعی کامل وارداصلی شدم که ازپشت یک کامونت باسرعت بالا باماشین من برخوردکردپلیس درمحل حاضرشدومن رومقصرشناخت من میتونم بعدازگذشت چندروزنسبت به کروکی اعتراض کنم راننده کامیونت به بیمه مراجعه کرده وخسارت ماشینش بیشترازسقف بیمه من هست آیا میتونه ازمن شکایت کنه آیادرصورت ندادن خسارت خودروی من توقیف میشود یاکه زندان دارد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا ده روز فرصت دارید
بلی
زندان ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید درخواست گواهی اعتراض سه نفره داشته باشیداگر خسارت بیشتر باشد می‌بایست خود شخص بپردازد نیز تعلق می‌گیرد زندان ندارد در نهایت دعوا مالی و قابل اقساط است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید در مهلت مقرر قانونی نسبت به کروکی اعتراض نمائید.
خسارات مازاد بر سقف بیمه بایستی از طریق راننده مقصر پرداخت شود. در غیراینصورت با حکم دادگاه، امکان حبس وجود دارد.
با عنایت به اینکه راننده وانت هستید و از این وسیله امرار معاش می‌نمائید خودرو قابل توقیف نمی‌باشد.