مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت وکالت تعویض پلاک خودرو

سلام. بنده یک 405 رو با یک سمند معاوضه کردم و داخل بنگاه نوشتیم. داخل قولنامه پلاک سمند رو که من گرفتم بنگاهی اشتباه نوشت ولی یک وکالت بیست روزه به من داد طرف. خودش هم از صاحب برگ سبز وکالتی خریده بود و از باقی مونده وکالتش به من داد. چون سرباز بودم نرسیدم تعویض پلاک کنم و سه روز مونده به تموم شدن وکالت. یک وکالت 3 روزه دادم به مادرم که اون هم نتونست. الان باید چکار کنم. تمام مدارک ماشین هم دست خودم هست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست اصلاح مبایعه نامه و بعد دادخواست الزام به سند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مجدداً وکالت‌نامه دریافت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه امکان اعطای وکالت مجدد ندارد میتوانید الزام به تنظیم سند رسمی فروشنده و مالک را بخوانید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

از مالک درخواست کنید اگر قبول نکرد‌الزام به تنظیم سند مطرح کنید