مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره میخام برای بهبود روابط زوجین

سلام من هر سایتی میرم نمیتونم یه مشاوره رایگان پیدا کنم که بتونم خصوصی باهاش چت کنم و مشکلاتمو مطرح کنم اگه شما میتونین معرفی کنین ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛
جهت اخذ توضیحات تکمیلی در راستای روشن شدن موضوع و ادامه روند پیگیری درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

اگر مشاوره روانشناسی میخواید حتما به روانشناس مراجعه کنید که اگر مایل باشید معرفی می کنم.صادقی زاده وکیل