مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از انتقال ملک ارثی به نام یکی از ورثه

سلام وقتتون بخیر ،مادر من بعد از فوت پدرم با یکی از برادرانم زندگی می کند ،برادرم به دلیل نداشتن سواد کافی و تجربه مادرم قصد در انتقال سند منزل وی را دارد
آیا راهی هست تا زمانی که مادرم در قید حیات است از هرگونه نقل و انتقالی جلوگیری شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است
این انتقال غیر نافذ خواهد بود
مادر مرتکب جرم فروش مال غیر خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر تا زمانی که مادر در قید حیات است و محجور نمی‌باشد اختیار اموال خود را دارد شما می‌توانید در اینجا از مادر بخواهید که اموال را به نام شما منتقل نماید اما حق فسخ برای خود در نظر بگیرد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

سلام مادر خودتان را آکاه کنید کار دیگری نمیشه کرد ....البته اگر محجور باشند مسیر متفاوته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سلامت عقل و روان داشته باشد کاری نمیشه کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حکم حجر او صادر شود میتوان او را محدود کرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
مادرتان تا زمانی که زنده باشند نسبت به اموال خودشان می توانند هر اقدامی بخواهند انجام بدهند مگر اینکه در شرایط خاص حکم حجر ایشان صادر شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مادر شما اگر محجور نباشند اختیار مایملک خود را دارند و از نقل و انتقال ایشان نمی‌توان جلوگیری نمود.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

فقط به خواست و اراده مادر بستگی دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مالکیت ملک‌ متعلق به مادرتان هست خیر مگر حجر مادر را اثبات و تقاضای ابطال معامله نمایید