مشاوره حقوقی رایگان - اثبات نسب در صورت فوت پدر و مادر

با سلام و احترام

پدر بزرگ و مادر بزرگ من هر دو فوت کردن نام مادر و خاله من هیچکدام نه در شناسنامه و نه در ریشه سجل ثبت احوال ثبت نشده اند .در ضمن هیچ فرزند و ورثه دیگری به غیر از افراد مذکور ندارند

1 - برای اثبات نسب برای انحصار وراثت خوانده چه کسی خواهد بود
2- آیا اثبات نسب هردو یعنی پدر و مادر در یک دادخواست امکان پذیر است.
لطفا در صورت امکان راهنمایی لازم را هم مبذول فرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اداره ثبت احوال را خوانده قرار دهید بله می‌توانید به هر دو در یک دادخواست رسیدگی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید طرح دعوا کنید تا رسیدگی شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید اداره ثبت احوال را خوانده قرار بدهید.
در یک دادخواست امکان پذیر است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی سازمان ثبت احوال کشور طرف دعوای اثبات نسب قرار گیرد.
از سوی دیگر در یک دادخواست می‌توان اقدام نمود.