مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی

با سلام و احترام اگر اعاده دادرسی در دادگاه تجدید نظر رد بشود آیا امکان فرجام خواهی وجود دارد؟ ممنون از راهنمایی شما عزیزان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر شرایط قانونی فراهم باشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

باسلام....رای صادره در اعاده دادرسی قظعیست

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام فرجامخواهی در موارد خاصی امکان پذیر است وبه استناد مقررات ماده 367 شامل موراد مندرج در متن ماده است که شامل رای دادگاههای بدوی که به علت عدم درخواست تجدیدنظر قطعیت یافته قابل فرجام خواهی نیست مگر در موارد زیر:
الف - احکام:
1 - احکامی که خواسته آن بیش از مبلغ بیست میلیون (20/000/000) ریال باشد.
2 - احکام راجع به اصل نکاح و فسخ آن. طلاق. نسب. حجر. وقف. ثلث. حبس وتولیت.
ب - قرارهای زیر مشروط به اینکه اصل حکم راجع به آنها قابل رسیدگی فرجامی باشد.
1 - قرار ابطال یا رد دادخواست که از دادگاه صادر شده باشد.
2 - قرار سقوط دعوا یا عدم اهلیت یکی از طرفین دعوا. علی ایحال درصورتی که موضوع شما مشمول یکی از بند های مقرر در ماده 367 باشد امکان فرجامخواهی وجود دارد در غیر اینصورت خیر .
رای دادگاههای بدوی که به علت عدم درخواست تجدیدنظر قطعیت یافته قابل فرجام خواهی نیست مگر در موارد زیر:
الف - احکام:
1 - احکامی که خواسته آن بیش از مبلغ بیست میلیون (000/000/20) ریال باشد.
2 - احکام راجع به اصل نکاح و فسخ آن. طلاق. نسب. حجر. وقف. ثلث. حبس وتولیت.
ب - قرارهای زیر مشروط به اینکه اصل حکم راجع به آنها قابل رسیدگی فرجامی باشد.
1 - قرار ابطال یا رد دادخواست که از دادگاه صادر شده باشد.
2 - قرار سقوط دعوا یا عدم اهلیت یکی از طرفین دعوا.
رای دادگاههای بدوی که به علت عدم درخواست تجدیدنظر قطعیت یافته قابل فرجام خواهی نیست مگر در موارد زیر:
الف - احکام:
1 - احکامی که خواسته آن بیش از مبلغ بیست میلیون (000/000/20) ریال باشد.
2 - احکام راجع به اصل نکاح و فسخ آن. طلاق. نسب. حجر. وقف. ثلث. حبس وتولیت.
ب - قرارهای زیر مشروط به اینکه اصل حکم راجع به آنها قابل رسیدگی فرجامی باشد.
1 - قرار ابطال یا رد دادخواست که از دادگاه صادر شده باشد.
2 - قرار سقوط دعوا یا عدم اهلیت یکی از طرفین دعوا.