مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن خودرو خریداری شده

سلام دیروز یک ماشین خریدم مدل 1385 به دلیل اینکه این ماشین رو گرفتم پول پیش پرداخت واریز کردم به مبلغ ده میلیون که فروشنده گفت ماشین موتورش سالم هست و شاسی ها سالم و دور رنگ بردیم مکانیکی ولی موتورش رو تایید نکرد مکانیک ، واسه همین ماشین رو نمی‌خواستم به دلیل اینکه پول من 4 روز دستش بود و نمی‌داد می‌گفت خرج کردم ندارم واسه همین قیمت رو پایین تر گرفتم واسه تعمیر موتور، ولی ستون و سقف رنگ دارد و برگه کارشناسی نداشت قولنامه کردیم و وکالت تعویض یک ماهه پلاک گرفتم الان چی کار کنم میتونم ماشین رو پس بدهم و پولم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خودرو طبق نظر کارشناس معیوب باشد و در قرارداد قید نشده باشد و حق فسخ نیز اسقاط نشده باشد می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید فسخ قرارداد بدهید.
جهت ثبت اظهارنامه و دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قولنامه شما در اینجا مورد بررسی قرار بگیرد اگر در قرارداد عیوب خودرو درج نشده است می‌توانید به آن استناد نمایید و خودروی خود را پس داده و پول خود را مسترد نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر فسخ در این حالت شامل حل شما نمیشه

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

بله می‌توانید معامله را فسخ کنید به دلیل خیار عیب و در نظر داشته باشید که خیار عیب فوریست و باید سریعاً اقدام نمایید و حتماً نسبت به این مسائلی که فرمودید تامین دلیل انجام دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما ماشین را پس ندهید دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری به شورای حل اختلاف بدهید برای برآورد میزان خسارت و سپس از طریق قانونی مطالبه ارش نمایید