مشاوره حقوقی رایگان - توافق کارفرما با کارگر بابت حق و حقوق

باسلام بنده یک مغازه کوچک دکمه سرا دارم که 12ماه پیش به صورت نیمه وقت یک روز در میان فروشنده گرفتم با حقوق ماهی دوتومن توافقی چون واقعا درآمد من کم هست و بیشتر از این برای من نمیصرفد و خودم ماهی 7تومن برام میمونه حدودا برای همین خودم هم بیمه رد نمیکنم،حالا سوالم اینه آیا اگربا فروشنده دوباره توافق کنیم سال آینده هم بیاد سرکار آیا میتونه از من برای حقوق وزارت کار یا بیمه نکردن شکایت کند؟ آخه ما توافق کردیم و ایشون خودش شرایط قبول کرده،اگر بخواهم مجدد بهش بگم بموند تعهد محضری بدهد که حقوق و مزایاش وبیمه ش توافقی هست و هیچ ادعایی نداره آیا باز هم میتونه از من شکایت کند و حقش مطالبه کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشمول قانون کار باشید ممکن است.
بهتر است از اداره کار موضوع را پیگیری کنید و قراردادی تنظیم کنید که مشمول قانون کار نباشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله
باید بیمه شود
و هیچ تعهدی هم مانع نمیشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد بر این است که این امر را از طریق اداره کار پیگیری بفرمائید.
توجه داشته باشید که اگر قرارداد شما مشمول قانون کار قرار گیرد حقوق و مزایای مرتبط از جمله بیمه به کارگر تعلق خواهد گرفت.