مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر بعد از طلاق

سلام و وقت بخير من يه سوال داشتم من از همسرم تازه جدا شدم حدودا يه هفته پدرم مستمر بگير بودن هم مادرم فوت شدن هم پدر البته من يه خواهر ديگه دارم كه اون هم متاركه كردن ميخواستم بدونم من برای درخواست حقوق بايد چه مدت از طلاقم بگذرد بايد حتما عده ام تمام شود بعد تقاضا كنم يا نه همين كه مهر طلاق ميخورد ميتوانم اقدام كنم برای گرفتن حقوق ؟ ممنون ميشم راهنمايم كنين

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر طلاق بائن باشد قاعدتا حق رجوع با خود شماست و ایرادی برای تحت پوشش قرار گرفتن شما درصورت داشتن دیگر شرایط وجود ندارد.