مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص ماده 105 قانون مدیریت خدمات کشوری

بنده در سال 68 الی 69 در مقطع کاردانی در سال 72 الی 74 در مقطع کارشناسی تحصیل نمودم و دانشجوی بورسیه ای ( تعهد خدمتی ) بودم و در ضمن تحصیل به کار اشتغال نداشته ام صندوق بازنشستگی کشوری به من اعلام کردند مدت فوق جزء خدمت محسوب میگردد چون قبل از ابلاغ قانون مدیریت خدمات کشوری است و تبصره ماده 105 قانون مدیریت خدمات کشوری شامل بنده نمی گردد آیا گفته های صندوق صحیح است لطفا بنده را راهنمایی بفرمائید از مساعدت شما بسیار متشکر هستم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله قانون عطف به ما سبق نمیشود مگر اینکه در خود قانون به این امر صراحتا اشاره شده باشد که در مورد قانون مدیریت خدمات کشوری چنین نیست بنابراین موضوع شامل حال شما نخواهد شد