مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با زندانی

برادرم زندان تهران بزرگ است یک دونه اسپری فلفل از او گرفتن.6ماه هست با ما هیچ تماسی نداشته است و من راهم دور هست.آیا کسی میدونه چه روزی میتونم برم که ملاقات بدهند و همون غیرحضوری. بعد از کجا بفهمم کدام قسمت از زندان هست؟ خواهش میکنم جواب من رو بدید.پدر و مادرم یک ماه پیش فوت کردند و صد بار با زندان تماس گرفتم جواب ندادند.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برای ملاقات نیاز به ارائه مشخصات و کد ملی برادر است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

معمولا همه زندانها دو شنبه و جمعه وقت ملاقات دارند
شما باید مرجع رسیدگی کننده به اتهامش را پیدا کنید و براش وکیل بگیرید