مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک پیش خرید شده توسط بانک

من خانه ای را سال گذشته پیش خرید کردم که 110 تومان وام بافت فرسوده داشت و ما بقیه پول ساختمان را تماما پرداخت کردم.
حال سازنده نه دنبال پایان کار می رود و نه سند را به نام میزند که از ایشان شکایت کردم . سوالی که از شما دارم این است که الان بانک به دلیل عدم پرداخت قسط از جانب سازنده، کل آپارتمان رو گذاشته برای مزایده. آپارتمان 6 واحد دارد و ما 4 نفریم که این مشکل رو داریم. به نظر شما چه کاری میتوانیم انجام دهیم که خونه از ما گرفته نشه؟؟ لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مزایده ملک پیش خرید شده توسط بانک جلوگیری از مزایده ملک مزایده ملک ملک پیش خرید