مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید واحد

سال 91 واحدی را پیش خرید کردم. مدتی بعد سازنده و مالک کل ساختمان را یه نام شخصی کردند و از بانک‌ وام گرفته شد. اقساط برای مدتی واریز شد اما بعد از آن هیچ قسطی پرداخت نشد. اکنون بانک کل ساختمان را از به مزایده گذاشته. مشکل چگونه حل میشود ؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

اگر قرارداد پیش فروش رسمی است ودرقراردادصحبتی ازوام نشده وبعدازقرارداد ملک در رهن بانک رفته
شکایت انتقال مال غیر
اگر قرارداد رسمی نیست ویا در قرارداد وام ذکرشده
دادخواست الزام به تعهد برعلیه آنها
درکل نیاز به وکیل دادگستری دارید