مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت خودرو

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما و همچنین تشکر فراوان از جهت فراهم آوردن فرصت برای تماس با شما
اینجانب یک سال پیش اقدام به ثبت نام خودرو در سایت ... نمودم. یک‌ماه پیش، شرکت پیامی مبنی بر تکمیل وجه خودرو ارسال نمود. با توجه به اینکه بنده قادر به تکمیل کل وجه نبودم، خانواده به صورت شفاهی توافق نمودند که مبلغ 400 میلیون و بنده نیز مبلغ 150 میلیون واریز کنیم مشروط به این که زمان تحویل خودرو سه دانگ خودرو به نام ایشان کنم و سه دانگ دیگر به نام خودم باشد (با توجه به اینکه حواله و امتیاز خودرو برای من بوده است، جبران کمبود مبلغ اولیه من را کند). پس از تکمیل وجه و افزایش قیمت خودروی ثبت‌نامی در بازار آزاد، ایشان طمع کرده و بر خلاف توافق شفاهی ادعا کرده که چون پول بیشتری گذاشتند پس باید مالک خودرو باشند و صرفا مبلغ 300 میلیون (سهم من و امتیاز حواله) را به من بدهند و می خواهند شکایت کنند. من اساسا مخالف بوده و خواهان سهم سه دانگ خودم می‌باشم. باید درنظر گرفت که مدارک ماشین اساسا به نام بنده میباشد و شرکت ماشین را صرفا به بنده تحویل میدهد. خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید چون از روستا تماس میگیرم و دسترسی به هیچ جای معتبری نیستم.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بستگی به شرایط و سوابق شما خواهد داشت.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام
ماشین را که تحویل گرفتید بفروش نصف پولشو برای خود بردار نصف بقیه را بریز به حساب کسی که 400 داده و رسید آن را نگهدار