مشاوره حقوقی رایگان - رضایت

باسلام من یه پرونده سرقت طلا داشتم سال 98 بعد به متهم رای زندانی برید قاضی بعد من 18 سالم بود اینا منو بازی دادن یه سفته دادن من رضایت دادم که اونجا خود منشی قاضی نوشته بوده بی قید و شرط بعد یک ساله شکایت سفته ها رو کردم که سفته جعلی بهم داده بوده که من سفته هارو که صدا ضبط شده ای که از اقایی که سفته داد رو برا قاضی گزاشتم رای به نفعه من بوده خوانده تجدید نظر زده پرونده رفت حقوقی اونجا مختومه زده الان من با چه راهی میتونم پرونده سرقت طلامو باز کنم یا پرونده سفته رو چطوری باز کنم ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.راهکار خاصی برای شما با توجه به قطعیت رای متصور نیست.

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
پرونده سرقت دیگه به جریان نمیافته چون رضایت بی قید و شرط دادید
اگر سفته جعلی بوده میتونید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول مطرح کنید