مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت در تصادف

سلام،
روز ششم اسفند امسال با خودرویی در جاده تصادف کردم و طبق کروکی پلیس مقصر شدم.
طرف زیان دیده با بیمه شخص ثالث من، مبلغ 26 میلیون خسارت گرفته،
الان بعد از سه هفته زیان دیده تماس گرفته و اعلام نموده که هزینه اش 35 میلیون شده و درخواست پرداخت مابقی پول به کارتش را دارد.
با بیمه صحبت کردم میگوید بگذار از شما شکایت کند، بعد شما هم از بیمه شکایت کن.
با توجه به این که سقف خسارت من 150 میلیون بوده، کار درست چیست؟
ضمنا اگر برای پرهیز از دردسرهای بعدی این مبلغ را برایش کارت به کارت کنم، باز هم میتواند مشکل ایجاد کند؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. گفته های بیمه به شما صحیح وراهکاردرست است.