مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

پرستار هستم ، بیماری داشتیم که با توجه به سکته مغزی در کما به سر میبرد و دچار عارضه های مختلف ریوی و کلیوی شده بود . بیمار باید دیالیز میشد اما قیم ایشان رضایت به آن نمی‌داد . سرانجام طی مشاوره حقوقی انجام شده نظر قیم بی اهمیت شناخته شد و مقدمات دیالیز وی آماده شد اما با گذشت زمان زیاد و هدر رفتن فرصت مناسب بیمار شرایط جا به جایی به بخش دیالیز را نداشت و شرایط جدا شدن از دستگاه را نداشت . فرصت و مهلت طلایی از دست رفت .سرانجام بیمار دچار افت فشارخون و ایست قلبی و تنفسی شد . بیمار متاسفانه فوت شدند . حال به گوشم رسیده که همان قیم از ما شکایت کرده است و مدعی دیه شده است. میخواهم بدانم آیا با توجه به جلوگیری ایشان از روند درمان بیمارشان حق این شکایت را دارند و از سمتی از کجا مطمئن شوم شکایتی صورت گرفته است ؟ ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر از شخص شما شکایت کرده که باید ثنای خود را چک کنید اگر ثنا ندارید حتما ثبت نام کنید. مدارک خود جهت اثبات اینکه قیم موجب تاخیر روند درمان شده را جمع آوری و آماده داشته باشید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان شکایت وجوددارد، ولی حصول نتیجه بستکی به نظریه کمیسیون پزشکی قانونی و… دارد.
درصورت طرح شکایت به شما ابلاغ میگردد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نگران نباشید اولا هرکسی میتواند بدون دلیل از کسی دیگر شکایت کند ولی مهم اثبات حقش در نزد قضات دادگستری است
ثانیاً اگر شکایت کند از بیمارستان و پزشک معالج شکایت می کند نه ازشما
ثالثا اگر از شما شکایت کرد همین مطالب را به قاضی بگید شکایتش رد می شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که تمام مقررات و اصول فنی بهداشتی در خصوص بیمار انجام گرفته باشد شکایتی علیه شما متصور نیست نگران نباشید