مشاوره حقوقی رایگان - توقف دادرسی

سلام‌. در دادگاه بدوی حکم الزام به تمکین زوجه صادر شده اما در دادگاه تجدید نظر توقف دادرسی صادر شده و به زوجه یک ماه فرصت شکایت کیفری داده شده است و گواهی آن را به دفتر دادگاه ارائه دهد.
سوالم اینه که در صورت شکایت کیفری زوجه گواهی شکایت خود را به دادگاه بدوی بدهد یا دادگاه تجدید نظر؟
سوال دوم اینکه در صورت قبول یا رد شکایت کیفری زوج رای صادر شده به چه کسی تحویل دهد؟
با توجه به اینکه احتمال طولانی شدن پرونده کیفری زیاد است زوج باید چکار کند؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تجدیدنظر.
هردو
بایستی منتظر بماند