مشاوره حقوقی رایگان - اخراج پرسنل پیمانی فراجا

سلام و درود
بنده بعد 4 سال خدمت پیمانی، در سال آخر قرارداد به اتهام رابطه نامشروع اخراج شدم،هیچ پیام و زنگی از خط تلفن من با هیچ خانمی رد و بدل نشده و بر اساس تشخیص بدون سند حفا خط تلفنی که به نام من نبوده بررسی شده و تشخیص داده شده که تحت استفاده من بوده،پس از کمیسیون و اخراج شکایتی از فراجا نکردم چون تمایلی به ادامه خدمت نداشتم و حین 4 سال خدمت هم 3 مرتبه در زمان های مختلف استعفا داده بودم که مخالفت کردن
برای استخدام در شرکت های خودرو سازی یا هر شرکت و ارگان دیگه ای پرونده قبلی من مورد بررسی قرار میگیره و اخراج من مانع استخدام در محل جدید میشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به ارگان مورد تقاضا دارد. درحالت کلی خیر. واستعلامات مختص مشاغل حساس میباشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شرایط حین استخدام سازمان و یا شرکت مذکور دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند. بررسی بیشتر ازطریق دستورالعمل داخلی ارگان مربوطه است