مشاوره حقوقی رایگان - لایحه دروغ صندوق به دادیاری

باسلام بنده سال 91تصادف کردم و راننده متواری شد دادیاری همدان قرار منع تعقیب صادر کرد وطی نامه ای مرا به صندوق معرفی کرد ولذاصندوق طی دروغ نوشته بودمدارک بیمارستان به روزنیست و همچنین شهود تصادف راکذب کردن/درصورتیکه شهوددردادگاه سوگندیادکردن که تصادف صورت گرفته ودرپرونده صندوق و دادگاه موجوداست/وهمچنین نوشته بودکه پسرمن منکرتصادف شده است/درصورتیکه من درسال 91پسرنداشتم خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مراتب را به شعبه صادرکننده رای واجرای احکام طی لایحه منعکس کنید