مشاوره حقوقی رایگان - نم دادن دیوار همسایه بغل

وقت بخیر
دیوار اتاق خواب من با حمام واحد بغلیمون مشترک هست و واحد بغل مستاجر دارد!
حمامش به اتاق من نم میده و باعث خرابی کاغذ دیواری و قرنیز شده به صاحب خانه اش گفتیم،لوله کش آوردن گفتن قیرگونیش خرابه ولی درست نمیکند !
کجا باید ازشون شکایت کنم و مراحل قانونیش چیه!؟ چقدر زمان میبره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید!

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا به وسیله کارشناس رسمی دادگستری، عامل خسارت و میزان خسارت برآورد شود.
سپس بر مبنای نظریه کارشناسی، دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

ابتدا تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف
بعد خواسته الزام به تعمیر و پرداخت هزینه ها