مشاوره حقوقی رایگان - جعل

سلام بنده در زمان کرونا اقلامی از قبیل ماسک و دستکش و مایع برای سطوح خریداری کرده و به دهیاری فروختم و برای مطالبه وجه مجبور به ساخت مهر با عنوان کالای پزشکی شدم و همون دهیاری روستای اقلامی را خودش خریداری کرده و با مهر بنده که امانت در اختیار آنها بوده اقدام به ساخت فاکتور کردند بنده را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
جعل و استفاده از سند مجعول می باشد.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . خب الان مشکل چیه ؟ پرونده در چه مرحله ایه ؟ آیا اصلا پرونده ای طرح شده یا نه ؟ ما باید به چه سوالی جواب بدیم ؟