مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام مذهبی

با سلام و وقت بخیر خدمت شما، بنده اسمم محمدصالح هستش که ب دلیل اینکه از بچگی مورد تمسخر قرار میگرفتم بابت این نام به شدت ازش نفرت پیدا کردم طوری ک حتی موقع قرائت اسمم توی محیط دانشگاه احساس شرمساری و خجالت میکنم و نیش و کنایه های بقیه برای من سخته حتی خانواده و اقوام خودمم اسم من رو مسخره میکردن و من با این شرایط بزرگ شدم حتی پسوند فامیلی بنده هم بسیار زننده بوده و اکثر اقوام سعی به حذفش کردن و موفقم شدن من از دو ناحیه مورد تمسخر قرار می‌گیریم
از بچگی اسم من رو به مصی تغییر دادن خاله ها به عنوان کوتاه شده محمد صالح و بعدا مسیح جوری ک علنا حتی اساتید دانشگاهمم من رو به این اسم می‌شناسن و صدا میزنن ولی خب من بابت اون اسم اعتماد بنفسم کاملا خرد شده و متاسفانه مدت زیادی رو افسرده شدم
از اون جایی که اسم بنده جزو اسامی مقدس دین اسلام هستش آیا ممکن هست با من همکاری کنند و نام مسیح رو جایگزین کنند همزمان با حذف پسوند
ببخشید طولانی شد ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام چرا طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید