مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف راننده مقصر که بیمه نداره تست شرب خمر مثبت بوده

سلام راننده پراید که چراغ قرمز رد کرد زد به ماشین ما مدل 1400 طبق دوربین مانیتورینگ مقصر معلوم شد حالا پرونده رفته تو نوبت دادگاه.بخاطر اینکه کار ما زود حل بشه زنگ زدم به مقصر که ببینم میخاد چکار کنه توان پرداخت داره یا ن که متاسفانه نداره بیمه نداره گواهینامه نداره تست شرب خمر گرفتن ازش مثبت بود میخاستم ببینم قاضی چه حکمی میده براش اگه بگه ندارم بدم تکلیف ما چی میشه.در ضمن ماشین ما بیمه بدنه داره مامیتونیم از بیمه بدنه خودمون استفاده کنیم لطف کنید راهنمایی کنید مرسی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد میزان خسارت‌های وارده که باید تامین دلیل شود تا با نظر کارشناس میزان آن برآورد گردد و دادخواست مطالبه خسارت دهید
در مورد شرب خمر نیز اگر با دوبار اقرار ثابت شود حد شلاق جاری می‌گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد بیمه باید عمل بشه.
و اگر راننده مقصر بیمه نداشته باشد باید خودش خسارت را پرداخت کند.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بدوا تامین دلیل سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید