مشاوره حقوقی رایگان - حق مالکیت پارکینگ

سلام و درود. در پشت سند ملکی بنده
که 60 میباشد قید شده انضمام پارکینگ در حیاط قطعه سه تفکیکی به مساحت 12/5 واقع در همکف.
در سند طبقه بالا سری قید شده پارکینگ قطعه یک تفکیکی به مساحت 11.5 که 22/ ان غیر مسقف است. آیا حیاط متعلق به ایشان و طبقه بالاسر اوست یا مشاع است؟ آیا پارکینگ متعلق به ایشان و بالایی است. آیا پارکینگ متعلق به بنده است؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سوالتون کلی است باید بدوا کارشناس حیاطتون رو ارزیابی کنه و از رو سند تون بگه پارکینگ مال کیه