مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص پارکینگ بدون مزاحم ثبت در سند رسمی

سلام وقت بخیر. سال 96 یک واحد آپارتمان نوساز از یک ساختمان 5 واحدی خریداری نمودم که هنگام بازدید اولیه از ملک محل پارکینگ بدون مزاحم رو به من نشان دادن حالا بعد از 2 سال که در محل ساکن شدم به من گفته شده اون محل پارک متعلق به واحد من نیست و فروشنده ساختمان که خودش سازنده و ساکن در ساختمان هستش میگه این محل پارک متعلق به خودشه و واسه خودش 2 تا پارکینگ در نظر گرفته و یه گوشه از پارکینگ که راهرو مربوط به انباری هاست رو میگه محل پارک شماست که به زور یه 206 هاچ بک توش پارک میشه البته به صورت مورب که نصف خودرو جلو درب آسانسور قرار می گیره با توجه به اینکه متراژ پارکینگ قید شده در سند ثبتی ما 10/58 متر هستش اصلا اون محل مطابقت نداره با متراژ و اگه ما خودرو پارک کنیم کلا امکان دسترسی به انباری واحد ها نیست با توجه به اینکه کل ساختمان 5 واحد تک واحدی هستش 6 پارکینگ شماره خورده و در سند ما شماره 6 هستش از مالک درخواست پلان و نقشه رو کردیم ولی متاسفانه هنوز به ما پلان رو نداده به نظر شما حالا واسه احقاق حق چیکار کنیم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین ( لازم به توضیح هستش که وقتی ما آپارتمان رو خریداری کردیم تمام واحد های قبلی به فروش رفته بود و ما آخرین واحد موجود رو خریدیم و هنوز سند واسه هیچ واحدی صادر نشده بود بعد از ساکن شدن حدود 6 ماه بعد سند ها زده شد و البته اونایی که زوتر ساکن شده بودن انباری ها و پارکینگ های دلخواهشون رو برده بودن بدون در نظر گرفتن پلان و ادعا دارن که چون زودتر خرید انجام دادن هرچی رو که دوست داشتن واسه خودشون در نظر گرفتن ) با توجه به این مطالب ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، اگر ملک سند دارد از طریق صورتمجلس تفکیکی مکان پارکینگ خود را پیدا کنید و یا از طریق شهرداری و پایان کار تعداد پارکینگ ها را مشخص کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام هرآنچه در سند قید شده همان پارکینگتان هست . معمولا بدین صورت هست که یا با توافق در غیر اینصورت در جهت عقربه های ساعت از شمالغرب شروع به پارکینگ میشود ولی همه اینها زمانیست که در سند قید نشده باشد. میتوانید جهت تطبیق محل پارک خود با سندتان و متراژ و غیره با استفاده از کارشناس دادگستری و تامین دلیل اقدام نماییید