مشاوره حقوقی رایگان - عدم استماع دعوی اعسار

بنده سر یک موضوعی اعسار زدم دادگاه بدوی پذیرفت اعتراض کردم به علت ناقص بودن پرونده رای عدم استماع صادر شد .حال میخواهم اعسار مجدد بزنم به نظر شما با وجود عدم استماع اعسار اولم .دادگاه میتواند تا نتیجه اعسار دوم من رو جلب کند؟ خودم فکر میکنم چون اعسار اولم به علت نقص پرونده عدم استماع خورده اعسار مجددی که میخواهم بدم همون اعسار اول محسوب میشود و خواستم نظر شما رو هم در این خصوص بدونم . سپاسمندم

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام ووقت بخیر.بله محکوم له می تواندشماراجلب کندوممکن است درهمان جلسه رسیدگی جلب شوید.بهتراست وکیل بگیرید.