مشاوره حقوقی رایگان - غرامت آسیب دیدگی حین سربازی

سلام
من در هنگام انجام وظیفه سربازی از دریچه ای که با سنگ پوشیده شده بود سقوط کردم و در اثر برخورد با اطراف دریچه بدنم و پام دچار خراشیدگی و کبودی شد. در آن زمان دکتر گفت چیز خاصی نیست و پماد و استراحت بهم داد. روز بعد کبودی ها بیشتر شد. می خواستم بدونم که آیا در حال حاضر که چند ماهی از زمان اتفاق گذشته است می توانم درخواست غرامت کنم یا نه؟ من عکس و فیلم کبودی های بدنم رو و گواهی که دکتر ارتش نوشته به علت سقوط 2 روز استراحت نیاز دارد را دارم.
ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. ممکن است بتوانید. ولی اثبات آسان نیست. بهتر بود همان زمان به پزشکی قانونی مراجعه میکردید.