مشاوره حقوقی رایگان - جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

سلام خسته نباشید دانشجو هستم چند روز پیش بنده رو به همراه یه پسر در شهر دیگه ای پشت چراغ قرمز روی موتور گرفتن و من شالم از سرم افتاده بود و مارا به اطلاعات بردن و برگه هایی رو امضا کردیم و ازاد شدیم و برای من ابلاغیه ای با این عنوان اومده
( موضوع ابلاغیه: ابلاغ اخطاریه/ احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
متن ابلاغیه :
مهلت حضور 7 روز. نوع علت حضور : ادای توضیح و دفاع از اتهام انتسابی
دعوی به طرفیت ..... مبنی بر حضور زنان در معابر و انظار عمومی بدون حجاب شرعی . با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به ابلاغ میگردد ظرف مهلت مقرر اقدام در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد نتیجه عدم حضور جلب است)
الان من برای حجاب باید برم دادگاه یا چیز دیگه ؟ ایا حکمش چیه؟ و این ک سوسابقه میشود برایم یا خیر؟ و اگر در دادگاه حضور پیدا نکنم چه میشود( نمیتوانم خودمو به دادگاه برسونم این اتفاق در شهر دیگه ای افتاده برام)؟ و ایا به دانشگاه هم نامه میزنند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در مهلت مقرر حضور بهم نرسانید جلب خواهید شد.
امکان اطلاع‌رسانی به دانشگاه شما نیز وجود خواهد داشت.