مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت به لحاظ جلب متهم تجدید گردید

با سلام خدمت شما.ابلاغیه با موضوع قمار بازی در تاریخ 1402٫12٫21 وقت نظارت به لحاظ جلب متهم٫ محکوم علیه تجدید وبرای تاریخ 1403٫1٫21 تعیین میگردد. برای من اومده میشه توضیح بدهید ممنون میشم خودم سر در نمیارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وقت نظارت مربوط به شعبه است جای نگرانی نیست برای شما
منتظر ابلاغ باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده شما در تاریخ فروردین ماه مورد بررسی قرار می‌گیرد اگر در سایت شرط‌بندی شرکت کرده‌اید منتظر ابلاغ بمانید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست جلب محکوم علیه صادر شده منتظر دستگیری باشد

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

باسلام. احتمال زیاد فعالیت زیادی در قمار بازی داشته آید بهتر‌است به وکیل دادگستری وکالت دهید ابتدا پرونده شما را مطالعه کنند.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دستور جلب متهم به دادرسی صادر شده است و پرونده در تاریخ 21 فروردین به روئیت قاضی خواهد رسید تا تصمیم گیری انجام شود.