مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به جوابیه پزشک قانونی

سلام من چند وقت پیش با یک نفر دعوا کردم از من شکایت کرده و جوابیه پزشک قانونی اومد دماغ آسیب دیده قاضی برای من 120 میلیون دیه صادر کرده منم برای این حکم اعتراض کردم که رد شد حالا میخواهم به جوابیه پزشک قانونی اعتراض کنم چون قبلا دماغ طرف آسیب دیده بود که در جواب پزشک قانونی این ننوشته شده بود ایا میشه دوباره اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا پرونده را بررسی نمایید ببینید نظریه کمیسیون پزشکی حالا قابل اعتراض است یا خیر آیا مدت آن منقضی نشده است اگر قطعی نشده باشد می‌توانید درخواست کمیسیون 5 یا 7 نفره نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت قطعیت رای، شما ملزم به پرداخت دیه هستید و در صورتی که توانایی پرداخت ندارید اعسار از پرداخت تقدیم نمایید