مشاوره حقوقی رایگان - ویرایش شکایت ثبت شده

با سلام چطور میشود در شکواییه ای که تقدیم دادگاه شده متهم دیگر را هم به آن اضافه نمود؟
آیا باید از اول شکایت را طرح نمایم؟
چطور می‌شود از قاضی کیفری که نام متهم دوم قید نشده در شکوائیه درخواست احضار به دادگاه را خواست؟
طبق کدام ماده قانونی درخواست احضار مطلع به دادگاه را بنماییم؟
با تقدیر تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در مرحله رسیدگی نام فرد مذکور را اعلام و تقاضای احضار ایشان را نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شکایت خود نسبت به فرد اخیر را در شعبه رسیدگی کننده مطرح نموده و درخواست رسیدگی نمایید.