مشاوره حقوقی رایگان - برگشت مجدد زن و ازدواج مجدد

سلام . دو سوال اول اینکه برای ازدواج مجدد حکم قطعی تمکین کفایت میکند یا حتما باید گواهی نشوز بگیرم یا فقط اجرائیه کفایت میکنه من اجرائیه صادر شده بیست روزم گذشته البته نرفتم اجرائیه رو از دادگاه بگیرم ولی تو ثنا اومده
سوال دوم اگر بعد از نشوز همسرم و گرفتن رای دادگاه برای ازدواج مجدد چنانچه همسرم برگشت و تمکین کرد تکلیف حکم ازدواج مجددم چی میشه آیا باطل میشه ؟ و اگر دوباره ول کرد یا تمکین نکرد چی؟
با تشکر فراوان از همه عزیزان.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست گواهی نوشوز گرفته شود چرا که ممکن است زوجه به رای تمکین نماید

در خصوص سال دوم ازدواج مجدد امکان‌پذیر است اما باز نظر دادگاه محترم است

اما این را مد نظر داشته باشید در صورتی که زوج دوم اختیار کنید و زوجه اول برگردد می‌بایست برایشان خونه مجدد بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
برای درخواست ازدواج مجدد ، حکم قطعی عدم تمکین زوجه و ابلاغ اجراییه کافی است ولی شما باید تمام مقرر در قانون را داشته باشید
خیر باطل نمیشود