مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند همسریابی

من متاسفانه با یک کانال همسریابی آشنا شدم وحسب کنجکاوی بهشون پیام دادم به من گفتن یک خانم برای شماانتخاب می کنیم توهرشهری که سکونت دارید بعدش تحت عناوین مختلف 70میلیون پول از من گرفتن الان بهشون میگم پولم رو بدهید جواب نمیدهند و شماره کارت و رسید پرداخت ها رو دارم آیا به پولم میرسم؟ ممنون میشوم جواب بدین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه ان کانال از طریق پلیس فتا پیگیری کنید
و با اطلاعات شماره کارت و صاحب خساب دفاعیات خود را انجام دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کلاهبرداری از صاحب حساب و مدیر کانال