مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام من یه شماره از سایت همسر یابی دریافت کردم زنگ زدم گفت برای مورد ازدواج باید بیایی فلان نقطه بعد رفتن اونجا دوباره زنگ زدم گفت باید 900هزار واریز کنی
بعداز واریز کردن کلا گوشی رو جواب نداد حالا که مورد سواستفاده قرار گرفتم نمی‌دونم چکار کنم پولم رو پس بگیرم یا طرف رو پیدا کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی طرح شکایت نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد و بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس ماهیت جرم کلاهبرداری توسط سایت‌های همسریابی و دلایل دیجیتالی آن، بر طبق قانون نهاد تخصص نیروی انتظامی یا همان پلیس فتا، صلاحیت رسیدگی به کلیه جرایم واقع شده در این حوزه، در بخش‌های امنیتی و سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور را دارا است.شما باید تمامی مدارک و مستندات دیجیتال را که از تخلفات یا جرایم در بستر اینترنت به همراه دارید، به پلیس فتا یا دادسرای مربوطه ارائه کنید و آن‌ها را به همراه شکواییه ضمیمه پرونده‌ نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید با ارائه مستندات شکایت کلاهبرداری کنید یا دادخواست مطالبه وجه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از طریق پلیس محترم فتا اقدام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نا مشروع کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
دادخواست حقوقی مطالبه وجه به طرفیت صاحب حساب

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

شکایت کلاهبرداری میتوانید نمایید . ولی ارزش پیگیری ندارد . بهتر است در پلیس فتا گزارش ثبت کنید تا از کلاهبرداری افراد دیگر ممانعت شود

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
هزینه و دوندگی ش بیشتر از مال باخته شده هست بهتر بی خیال بشید

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام چنانچه تبلیغات سایت رادارند و یا همچنان به کار خود ادامه می‌دهند با داشتن دلایل می تونید علیه ایشان تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و یا دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق پلیس فتا اقدام به پیگیری موضوع کنید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
ساده تر و سریع تر اینست که دادخواست مطالبه وجه دهید
همچنین میتونید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آی پی سایت همسریابی که کلاهبرداری کرده است و با توسل به مانور متقلبانه، اموال شما را تحصیل کرده است و در واقع کلاهبرداری اینترنتی به انجام رسیده است را از طریق پلیس فتا پیگیری بفرمائید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

به نظر می‌رسد که شما قربانی یک کلاهبرداری شده‌اید. در ابتدا، شما باید تمامی مدارک و اطلاعاتی که در اختیار دارید را جمع‌آوری کنید. این شامل شماره تلفنی که با آن تماس گرفتید، نام شخص یا شرکتی که به شما درخواست واریز پول داده است، محل واریز پول و هرگونه اطلاعات مربوط به تراکنش می‌باشد.

سپس، شما باید به مسئولین مربوطه از جمله پلیس، سایت همسریابی و هر سایت دیگری که مرتبط با این موضوع باشد اطلاع دهید. شما باید تلاش کنید پول خود را پس بگیرید، اما باید به این نکته توجه داشته باشید که احتمالا پول شما در این کلاهبرداری قابل بازیابی نیست.

در نهایت، باید به این نکته توجه داشته باشید که اینگونه کلاهبرداری‌ها متاسفانه بسیار شایع هستند و بسیاری از افراد ممکن است در این نوع از کلاهبرداری‌ها قربانی شوند. بنابراین، شما باید بسیار دقیق و محتاط باشید و در هیچ شرایطی پول خود را به افراد ناشناس یا شرکت‌هایی که به آن‌ها اعتماد ندارید واریز نکنید.