مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سرقفلی مغازه

سلام در خرداد ماه 1402من سرقفلی مغازه ام را بصورت صافی بدون هیچ هزینه ای بصورت وکالت بلاعزل واگذار نمودم الان خریدار برام اظهارنامه داده که من یکصدو بیست میلیون هزینه پرداخت نمودم و رضایت مالک گرفتم تا مغازه رو بازگشایی نمایم و فروشنده باید این هزینه رو به خریدار پرداخت کند لطفأ راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

علی اکبر محمدی قلعه نی

جناب آقای علی اکبر محمدی قلعه نی :

سلام وقت بخیر
برای واگذاری سرقفلی نیاز به رضایت مالک است در غیر اینصورت مالک شکایت می کند و تخلیه آنجا را می گیرد آن هم با نصف قیمت سرقفلی و حق الرضایه مالک را معمولا فروشنده پرداخت می نماید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که موضوع مورد بررسی بیشتری قرار گیرد.