مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک کارشناسی ارشد

با سلام.من ماما هستم و سال 99 مدرک کارشناسی ارشد گرفتم.اونزمان اقدام کردم که مدرکمو اعمال کنم گفتن باید 5 سال از استخدامت بگذره و من دو سال از استخدامم میگذشت و دو سالم قبلش هم طرح رفته بودمو سابقه کار 4 سال داشتم.مرداد ماه 1402 هفت سال سابقه کار و 5 سال استخدامی من کامل میشد و من اقدام کردم سامانه مهندسی مشاغل برای اعمال مدرک.بعد از کلی زمان که تعلل میکردن بالاخره با پیگیری های خودم بهمن ماه باهام موافقت شد ولی حکمم از همون بهمن ماه که صورتجلسه اعمال شده خورد و من معوقه ای بابت اون 6ماه نگرفتم و وقتی پیگیری کردم گفتن اگر 6 ماه از زمان دریافت مدرک ارشد گذشته باشه حکم از تاریخ موافقت اعمال مدرک میخوره.میخواستم بدونم این صحت داره؟

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اصولا باتوجه به مدرک اعمال می‌شود ولی باید ارگان مربوطه بپرسید